2600 Vác, Zichy Hippolyt u. 20.      Mobil: 06-20-931-7627

Szolgáltatásaink

UTIMS HIFU bőrfeszesítés

UTIMS HIFU bőrfeszesítés

Minőségi HIFU arcfiatalítás Vác központjában!

UTIMS HIFU - Forradalmi áttörés az arcfiatalításban
A szépség újjászületik!

  Az UTIMS HIFU készüléke, megbízható és látványos eredményeket ér el a bőr három mélységében történő mikrofókuszált ultrahangos kezeléssel.

A váci Elite Szépségklinikán az UTIMS készülékének és a szakértő kezeknek köszönhetően, bőre kisimul és látványosan megfiatalodik. Székely Zsuzsanna, az Elite Szépségklinika vezetője, az elektrokozmetika szakértője már sok eredményes kezeléssel segítette ügyfeleit szépnek és fiatalnak maradni.

Teljes arckezeléshez most AJÁNDÉKBA adunk 1 alkalom oxygén kezelés (2 hét után) és 1 alkalom lézer arc frissítést (1 hónap után), melyik nagyon jól kiegészíti a Hi-Fu kezelés eredményeit.

HIFU kezelés árak megtekintéséhez, kattintson ide >>>

Ha a HIFU kezelésekkel kapcsolatban kérdése lenne vagy időpontot szeretne foglalni, akkor kattintson ide >>> vagy hívja a 06 20 931 7627 telefonszámot. 

Egy valóban meggyőző fotó az Elite Szépéségklinika vezetőjéről, Székely Zsuzsáról, UTIMS HIFU kezelés előtt és után:

UTIMS HIFU kezelési eredmény fotó. Előtte-utána

 

20-931-7627 

Tudjon meg többet az UTIMS A1 HIFU készülékről és a kezelésről!

A UTIMS HIFU eljárás - Egyedülállóan pontos és stabil fókuszpont

A mikrofókuszált ultrahang lényege, hogy a kezelőfej speciális kiképzésének köszönhetően az ultrahang hullámok egy meghatározott mélységben létrehozott fókuszpontban felerősítik egymás hatását. A fókuszpont mérete és alakja meghatározó kérdés. Minél kisebb és pontszerűbb ugyanis a fókuszpont, annál hatékonyabb és biztonságosabb a kezelés, hiszen ezáltal biztosítható, hogy az energia az elvárt hatást érje el a fókuszpontban, miközben a bőr felszíne nem ég meg, és a környező szövetek épek maradnak.

Az UTIMS különlegessége, hogy a fókuszpont meglehetősen határozott, és tojás alakú, ezáltal biztonságosabbak, és jobbak a kezelési eredmények. Más készülékek hosszabb, vertikális alakú fókuszpontja könnyebben okoz égési sérülést, főként pl. a szemek körül.
 Az UTIMS kezelés előnye, hogy a bőrfiatalítás háromféle mélységben végezhető vele, a készülék még az egyéb eljárások által nem érintett SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System - izomfelszíni) réteget is eléri mindamellett, hogy a felszínhez közelebbi, finom ráncokat is eredményesen kezeli.


SZENZÁCIÓS EREDMÉNY EGYETLEN KEZELÉSSEL!
Bejelentkezés a 06-20-931-7627-es telefonszámon!

A HIFU-t először az orvosi praxisban használták. Esztétikai kezelések esetében a HIFU energia célzottan a mély dermis, a szubkután vagy az SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System - izomfelszíni) rétegekbe juttatható.

Az elérhető behatolási mélység adja a HIFU kezelések nagy előnyét más technológiákkal szemben az arcfiatalításban. Míg más eljárásokkal legfeljebb a dermis mély rétegeit érjük el, addig a HIFU képes ez alá, a szubkután réteg alatt elhelyezkedő izomfelszínhez is eljutni, megsokszorozva ezzel a kezelések eredményességét. A mélység nem hozzávetőleges, hanem nagyon pontosan meghatározott, éppen ezért a kezelések nagyon precízek és biztonságosak. 

A hő hatására a szövetekben egy azonnali kontrakció történik, ami már kezelés után látványosan feszesebb bőrképet eredményez.

A fókuszált ultrahang kezelőfej kiképzésének köszönhetően az abból kilépő hullámok egy pontban jelentősen felerősítik az akusztikus energiát. Amikor a hőmérséklet a célterületben 65 °C fölé emelkedik (ez a fehérjék kicsapódásának határértéke), koagulációs zóna keletkezik a szövetekben. A gyógyulási folyamat a környező ép szöveteknek köszönhetően rövid időt vesz igénybe. A gyógyult terület feszesebb és rugalmasabb, több kollagént és elasztint tartalmaz, tartósan fiatalos képet mutat.

Magas frekvencia

A magas frekvencia a HIFU technológia esetében nagyobb energiát és finomabb fókuszpontot eredményez, ezáltal mind az eredmények mind a biztonság szempontjából előnyös. A rövid impulzus gondoskodik arról, hogy kizárólag a célszöveteket érje hőkárosodás.
Az UTIMS 4-10 MHz energiát fókuszál a bőr 1,5 mm-es, 3 mm-es és 4,5 mm-es mélységébe.

Szabadalmaztatott eljárással pontosan megvizsgálható, hogy a leadott energia hogyan (milyen nagyságú és alakú fókuszpontban) jelenik meg a szövetben. Ezzel az eljárással vizsgálnak és mérnek be minden egyes kezelőfejet, így biztosítva, hogy csak tökéletes kezelőfejekkel történhessen kezelés.


1-2 évig tartósan megmaradó hihetetlen megfiatalodás!
Bejelentkezés a 06-20-931-7627-es telefonszámon!Miért válassza a HIFU UTIMS kezelést? Mert..

  • a piac egyik legfejlettebb készülékével végezzük
  • egyetlen kezelés is elég lehet
  • 3 mélységben végezhetjük a kezelés (a SMAS réteget is elérve)
  • rövid a kezelési idő
  • nincs felszíni bőrsérülés
  • precíz, bizotnságos és hatékony
  • nincs felépülési idő
  • azonnal látható eredmények


Az eredmények 2-3 hónap alatt alakulnak ki, az egyéni adottságoktól függően akár 1-2 évig is tartósan megmaradnak!
Jelentkezzen be a 06-20-931-7627-es telefonszámon, és személyre szabott kezelési javaslatot és pontos árat adunk Önnek!Szolgáltatásaink
Diagnosztikai 4D ultrahang

Babamozi (4D)

Arckezelések

Arcfiatalítás

UTIMS HIFU bőrfeszesítés

Peelingek - Image Skincare professzionális arcápolás

Dermafix- egyedülálló génmegújító kezelés

Végleges szőrtelenítés

Alakformálás

Dermalife

Calluspeeling - Svájci láb peeling

Gépparkunk

Mavex Forever arckezelés

Mavex La Perla Nera arckezelés

Nyitvatartás
Bejelentkezés alapján
Kapcsolat
06-20-931-7627

eliteszepsegklinika@gmail.com

2600 Vác, Zichy Hippolyt u. 20.

Bejelentkezés +36 20 931 7627
Ajánlataink

Ajándék Dermalife kezelés


Bérletvásárlás mellé 1 alkalom Dermalife kezelés ajándék!

Konzultáció


Díjmentes konzultációval várjuk szépülni vágyó Vendégeinket!

Ajánlataink vállakozásoknak


Lepje meg alkalmazottait, munkatársait személyre szóló kezelési csomagajánlatokkal!