UTIMS HIFU bőrfeszesítés

UTIMS HIFU bőrfeszesítés

UTIMS HIFU – Forradalmi áttörés az arcfiatalításban

Az UTIMS HIFU készüléke, megbízható és látványos eredményeket ér el a bőr három mélységében történő mikrofókuszált ultrahangos kezeléssel.

  • A piac egyik legfejlettebb készülékével végzett kezelés

  • Egyetlen kezelés is elég lehet

  • Három rétegben végezhetjük a kezelést (a SMAS réteget is elérve)

  • Rövid a kezelési idő

  • Nincs felszíni bőrsérülés

  • Precíz, biztonságos és hatékony

  • Nincs felépülési idő

  • Azonnal látható eredmények

Az UTIMS HIFU készüléke, megbízható és látványos eredményeket ér el a bőr három mélységében történő mikrofókuszált ultrahangos kezeléssel.

A váci Elite Szépségklinikán az UTIMS készülékének és a szakértő kezeknek köszönhetően, bőre kisimul és látványosan megfiatalodik. Székely Zsuzsanna, az Elite Szépségklinika vezetője, az elektrokozmetika szakértője már sok eredményes kezeléssel segítette ügyfeleit szépnek és fiatalnak maradni.

Teljes arckezeléshez most AJÁNDÉKBA adunk 1 alkalom oxygén kezelés (2 hét után) és 1 alkalom lézer arc frissítést (1 hónap után), melyik nagyon jól kiegészíti a Hi-Fu kezelés eredményeit.

Ha a HIFU kezelésekkel kapcsolatban kérdése lenne vagy időpontot szeretne foglalni, akkor  hívja a 06 20 931 7627 telefonszámot. 

Egy valóban meggyőző fotó az Elite Szépéségklinika vezetőjéről, Székely Zsuzsáról, UTIMS HIFU kezelés előtt és után:

Tudjon meg többet az UTIMS A1 HIFU készülékről és a kezelésről!

A UTIMS HIFU eljárás – Egyedülállóan pontos és stabil fókuszpont

A mikrofókuszált ultrahang lényege, hogy a kezelőfej speciális kiképzésének köszönhetően az ultrahang hullámok egy meghatározott mélységben létrehozott fókuszpontban felerősítik egymás hatását. A fókuszpont mérete és alakja meghatározó kérdés. Minél kisebb és pontszerűbb ugyanis a fókuszpont, annál hatékonyabb és biztonságosabb a kezelés, hiszen ezáltal biztosítható, hogy az energia az elvárt hatást érje el a fókuszpontban, miközben a bőr felszíne nem ég meg, és a környező szövetek épek maradnak.

Az UTIMS különlegessége, hogy a fókuszpont meglehetősen határozott, és tojás alakú, ezáltal biztonságosabbak, és jobbak a kezelési eredmények. Más készülékek hosszabb, vertikális alakú fókuszpontja könnyebben okoz égési sérülést, főként pl. a szemek körül.
Az UTIMS kezelés előnye, hogy a bőrfiatalítás háromféle mélységben végezhető vele, a készülék még az egyéb eljárások által nem érintett SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System – izomfelszíni) réteget is eléri mindamellett, hogy a felszínhez közelebbi, finom ráncokat is eredményesen kezeli.

SZENZÁCIÓS EREDMÉNY EGYETLEN KEZELÉSSEL!

A HIFU-t először az orvosi praxisban használták. Esztétikai kezelések esetében a HIFU energia célzottan a mély dermis, a szubkután vagy az SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System – izomfelszíni) rétegekbe juttatható.

Az elérhető behatolási mélység adja a HIFU kezelések nagy előnyét más technológiákkal szemben az arcfiatalításban. Míg más eljárásokkal legfeljebb a dermis mély rétegeit érjük el, addig a HIFU képes ez alá, a szubkután réteg alatt elhelyezkedő izomfelszínhez is eljutni, megsokszorozva ezzel a kezelések eredményességét. A mélység nem hozzávetőleges, hanem nagyon pontosan meghatározott, éppen ezért a kezelések nagyon precízek és biztonságosak.

A hő hatására a szövetekben egy azonnali kontrakció történik, ami már kezelés után látványosan feszesebb bőrképet eredményez.

A fókuszált ultrahang kezelőfej kiképzésének köszönhetően az abból kilépő hullámok egy pontban jelentősen felerősítik az akusztikus energiát. Amikor a hőmérséklet a célterületben 65 °C fölé emelkedik (ez a fehérjék kicsapódásának határértéke), koagulációs zóna keletkezik a szövetekben. A gyógyulási folyamat a környező ép szöveteknek köszönhetően rövid időt vesz igénybe. A gyógyult terület feszesebb és rugalmasabb, több kollagént és elasztint tartalmaz, tartósan fiatalos képet mutat.

Magas frekvencia

A magas frekvencia a HIFU technológia esetében nagyobb energiát és finomabb fókuszpontot eredményez, ezáltal mind az eredmények mind a biztonság szempontjából előnyös. A rövid impulzus gondoskodik arról, hogy kizárólag a célszöveteket érje hőkárosodás.
Az UTIMS 4-10 MHz energiát fókuszál a bőr 1,5 mm-es, 3 mm-es és 4,5 mm-es mélységébe.

Szabadalmaztatott eljárással pontosan megvizsgálható, hogy a leadott energia hogyan (milyen nagyságú és alakú fókuszpontban) jelenik meg a szövetben. Ezzel az eljárással vizsgálnak és mérnek be minden egyes kezelőfejet, így biztosítva, hogy csak tökéletes kezelőfejekkel történhessen kezelés.

1-2 évig tartósan megmaradó hihetetlen megfiatalodás!


Az eredmények 2-3 hónap alatt alakulnak ki, az egyéni adottságoktól függően akár 1-2 évig is tartósan megmaradnak!
Jelentkezzen be a 06-20-931-7627-es telefonszámon, és személyre szabott kezelési javaslatot és pontos árat adunk Önnek!

Tekints meg árainkat