Peelingek – Image Skincare professzionális arcápolás

Peelingek – Image Skincare professzionális arcápolás

Peelingek – Image Skincare professzionális arcápolás

Az IMAGE Skincare folyamatosan a legújabb anti-aging, egyensúly biztosító, hidratáló és ragyogást hozó technológiákat nyújtja, küldetését teljesítve az egész világon: Age Later, azaz öregedj később.

  • 1 fázis: Az IMAGE kozmetológiai termékek napi használata

  • 2. fázis: Esztétikai központ által előírt kezeléssorozat

  • 3. fázis: Havi fenntartó program

Az Image termékcsalád tagjait a speciális savas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé. A mesterséges tartósítószertől mentes termékcsalád megoldást kínál öregedő, érzékeny és rozáceás, pigmentfoltos, aknés, száraz bőrre.  A gyönyörű bőr alapja az egészséges bőr. A bőr egészségének fenntartása és fokozása érdekésben hatékony, professzionális, orvosi bőrápolási rutinra van szükség.

A gyógyszertárakban kapható termékek csak a bőr rétegét kezelik. Az optimális bőregészséget ugyanakkor mélyebb, élő réteget célzásával érjük el. Az IMAGE professzionális termékei sejtszinten hatnak, eltüntetik a finom ráncokat, elhalványítják a sejtmegújulást, így lesz a bőr fiatalosabb.

JAVÍT – MEGELŐZ – TÁPLÁL (CPN System)

Az IMAGE bőrápoló rendszer termékeit kizárólag bőrgyógyászok és kozmetikusok szállítják Önnek. Ezek a szakemberek alapos képzésben részesültek és elsajátították az egyénre szabott bőrápolási program összeállításának ismereteit. Az Ön bőrének speciális igényeit egy követhető, beállított kezelési rendszerrel elégítik ki, mely három részből áll. A fiatal, egészséges bőr érdekében mindhárom rész alapvető fontosságú:

1. fázis: Az IMAGE kozmetológiai termékek napi használata.
2. fázis: Esztétikai központ által előírt kezeléssorozat.
3. fázis: Havi fenntartó program.

IMAGE Skincare arckezelések:

Ormedic bio arckezelés
Ez a bio összetevőket orvosi hatékonysággal kombináló innovatív arckezelés helyreállítja a bőr egyensúlyát. Még a legérzékenyebb bőrre is hihetetlen hatást gyakorol. A hatékony bio illóolajok, növényi kivonatok és orvosi erősségű peptidek maximális regenerációt nyújtanak a fáradt, élettelen, fénytelen bőrnek.

IMAGE Signature arckezelés
Ez az arckezelés mindent tud! Még a legtapasztaltabb klienseket is lenyűgözik az eredmények. Tisztító, frissítő, vitaminokkal teli kezelés, amely feszesít, fényt és ragyogást ad, táplál és hidratál. A bőr élettel teli lesz és megújul. Kell ennél több?

Teen Acne tini arckezelés
A tini aktív klinikai arckezelés azonnal kezeli az akne minden formáját. A szalicilsav, az enzimek, retinol és benzol-peroxid szinergiában hatva távolítja el a felesleges faggyút és a felszíni elváltozásokat. A bőr már egy kezelés után tiszta, friss, egészséges, szép és faggyúmentes lesz.

The MAX arckezelés
A kezelés MAXimális öregedésgátló hatást és luxus hidratálást biztosít egy időben. A leghatékonyabb növényi őssejteket, peptideket, AHA savakat és új formájú C-vitamint tartalmazó progresszív hámlasztó kezelés MAXimális korrekciót, megelőzést és táplálást (CPN) ad még a legelhanyagoltabb bőrtípusnak is.

IMAGE ILUMA arckezelés
Az Image Iluma termékcsalád gyorsan megszünteti a pigmentáció valamennyi formáját, a napozás okozta foltoktól a melazmáig. A plasztikai sebészek által megalkotott termékek, forradalmian intenzív fehérítő hatóanyagokkal a legújabb növényi őssejt technológiát, peptideket és növényi anyagokat alkalmazzák a pigmentáltság és az egyenetlen tónus korrigálására és megelőzésére.

IMAGE O2 lift kezelés
Ez a forradalmi arckezelés MINDEN bőrtípuson alkalmazható. A bőrbe oxigént, növényi eredetű őssejteket, peptideket, nagy koncentrációjú enzimes növényi anyagokat visz. A bőr ragyogó, friss és fiatalos lesz.

IMAGE ebédidős peelingek

I. szintű peeling kezeléseink:

Ormedic Lift
A papaya, ananász, mangó kivonatával dúsított bio és orvosi erősségű hatóanyagok célja a fáradt, fénytelen, stresszes bőr egyensúlyának visszaállítása. Ez a nem-kémiai peeling természetes módon regenerál, állít helyre és nyugtat a bio összetevők segítségével.

Signature FaceLift 
A négy rétegben felvitt forradalmi kezelés már egy alkalommal megváltoztatja a bőr megjelenését. Az extrém fiatalítást a C-vitamin legkifinomultabb változatával és magas koncentrációjával biztosítja. A glikolsav és a kíméletes, de erős enzimek felgyorsítják a sejtmegújulást, ragyogóvá és feszessé változtatják a bőrt már egy kezeléssel.

Lightening Lift
A mega-világosító kezelés egyensúlyt teremt a bőr megjelenésében. Kíméletesen kombinálja a tejsavat és egyéb fehérítő és világosító hatóanyagok koktélját, amelyekkel halványítja a napozás okozta és öregségi foltokat, valamint csökkenti a rozáceás kipirosodást. A bőr láthatóan ragyogó, selymesen puha és rugalmas lesz.

Wrinkle Lift 
Ez az ultra felületmegújító glikolsavas és retinolos kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a keringést, a bőr feszesebbé és egészségesebbé válik. Láthatóan csökkenti a kisebb ráncokat.

Acne Lift 
Béta- és alfa-hidroxi sav koktél. Ez a biztonságos és egyedülálló felületmegújító kezelés kettős hatással bír. Miközben csökkenti és kezeli az akne minden típusát, a bőrt már egy kezeléssel megújítja és kisimítja.

II. szintű peeling kezeléseink: 

Lightening Lift II. szint
A peeling világosító hatását tejsavval és kojiksavval fokozzuk. Hozzáadott retinollal éri el a makacs pigmentáció maximális kezelését. A bőre köszönetet mond majd érte!

Wrinkle Lift II. szint
Ez a mega erős öregedésgátló glikolsavat és retinolt alkalmazó kezelés tökéleteses megújítja az idősebb bőr felszínét. Azonnal érezni fogja a feszességet és a fiatalságot! Az új sejtek regenerálásával fokozódik a kollagén termelése, a bőr fiatalodik, egészségesebb és ráncmentes lesz.

Advanced Acne Lift (Beta Lift)
Tiszta béta-hidroxi-savas kezelés az erősebb aknés elváltozásokra. Ez a biztonságos, kivételes felületmegújító peeling nem csak javítja a bőr megjelenését és érzetét, de hatékonyan csökkenti az aknés elváltozásokat, antibakteriális és fertőtlenítő hatást gyakorol, valamint redukálja a bőr túlzott faggyútermelését. 24 órán belül láthatók az eredmények!

Perfection Peel
Három az egyben kezelés: előrehaladott idősödés, pigmentáció és akne kezelésére. Szalicilsavval, tejsavval és retinollal fejti ki hatását. C-vitamin, gyógyító peptidek és alma őssejtek támogatják a regenerációt. 3 rétegben történő alkalmazásnál erősségénél fogva orvos közreműködését igényli. Egy vagy kétrétegű felvitelét megfelelően felkészült bőrterapeutáink végzik.

Tekintse meg árainkat