Elite Szépségklinika

A váci Elite Szépségklinika a luxus, az elegancia, és minőségi kezelések otthona.

A szalon lenyűgözően látványos kezeléseinek célközönsége az önmagára és környezetére egyaránt igényes fogyasztó. A szalon tulajdonosai számára a legfontosabb, hogy minőségi szolgáltatást tudjanak nyújtani és hosszú távra megnyerjék vendégeik bizalmát.

  • Egyszerűen

  • Tisztán

  • Tökéletesen

A kezelésekkel elégedett vendégek szívesen térnek vissza a szalonba, újabb kezeléseket próbálnak ki, miközben az eredmény is mindinkább látható.

HITVALLÁSUNK

A szalonvezetés számára az állandó megújulás és a szakmai tudás adja meg a biztonságot. Szépségünkben – lényünk mások számára érzékelhető jelzéseiben – egyszerre mutatjuk meg egyedi mivoltunk csodáját, lelkünk harmóniáját és annak kivetülését testünk általános állapotára. Az életmódunk, a környezeti ártalmak, elvárások a tökéletes rendszert is könnyen kibillentik természetes egyensúlyából. Az Elite Szépségklinika szolgáltatásai az eredményeket a legmagasabbtechnológiát képviselő készülékekkel biztosítják.

Az OxyLife arckezelés feltölti a ráncokat, eltünteti a bőrhibákat. A Lift 6 arckezelés az arcizmokat tornáztatva feszesíti a bőrt. Az LPG Endermologie kezelése a tökéletes test titka, a kötőszöveti kezelések tudománya. Az IPL fénykezelés tartós szőrtelenítést, esztétikai hibák eltüntetését valósítja meg. A szépségkezelések hatását növeli a wellness-kabin, az infravörös hő és gőz együttes energiájával. Az átfogó szolgáltatáscsomag több irányból szolgálja az azonos célt: A hosszú távú jó közérzetet, egészséget, a testi-lelki komfortérzetet, a szépséget!

A szépségklinika képekben