2600 Vác, Zichy Hippolyt u. 20.      Mobil: 06-20-931-7627

Szolgáltatásaink

Arckezelések

Arckezelések

Igen kedvelt eljárás a mikrodermabrázió, mellyel hatásosan kezelhetünk mindenfajta hegesedéssel járó bőrsérülést, pigmentációs zavart, stritás elváltozást és eredményesen harcolhatunk a bőr öregedése ellen.

Maya Beauty Engineering legújabb berendezése a Maya Peel & Ultrasonic. Kozmetikai kezeléseknél igen kedvelt eljárás a mikrodermabrázió, mellyel hatásosan kezelhetünk mindenfajta hegesedéssel járó bőrsérülést, pigmentációs zavart, stritás elváltozást és eredményesen harcolhatunk a bőr öregedése ellen. A hámréteg felületi sejtjeinek eltávolítása beindítja a sejtek újraképződését, valamint láthatóvá teszi az újabb, frissebb és fényesebb alsó réteget. A kezelési kúrák ismétlése hatékony öregedésgátlást eredményez.

A Maya Peel & Ultrasonic-kal a kezelési program igen rugalmas és az irányított mélyhámlasztás könnyebben kontrollálható a vendégek egyéni érzékenységének megfelelően, mivel a berendezés feltölthető alumínium-oxid mikrokristályokkal vagy üveggolyókkal, ez utóbbi gyengébb hámlasztást tesz lehetővé. A bőrcsiszoláskiváló eredményt garantál, miközben azok a kockázati tényezők, amelyek más mélyhámlasztó módszereknél, pl. a kémiai hámlasztás során jelentkeznek, teljesen elmaradnak.

A hatóanyag bejuttatását a készülék kék fény ultrahangos arc- és testkezelő fejeivel végezhetjük - ez a módszer hatékony, egyszerű és gyors eredményt produkál. Az ultrahang mélyhámlasztás és tisztítás céljából történő alkalmazása újdonságot jelent aa kozmetikában és a legérzékenyebb bőr tisztításánál is biztonságosan alkalmazhatjuk. Továbbá a készülékben található egy speciális ultrahangos spatula, mely gyors vibrációja a tisztító tonik molekuláit látványosan mikronizálja. Az ulrahang minden jótékony hatását felhasználhatjuk a kozmetikai kezelések során, az év minden napján.
 

A Maya Peel kezelés hatásai:

  • Kötőszöveti vakuum masszázs
  • Kontrollált és mért mélyhámlasztás
  • Mikro-vibráció és kék fény kromoterápia
  • Tisztítás, enyhe hámlasztás
  • Mély hidratálás
  • Sonoforézis
  • Mikrokeringés és anyagcsere stimuláció
  • Nyirokkeringés fokozása


Szolgáltatásaink
Diagnosztikai 4D ultrahang

Arckezelések

Arcfiatalítás

UTIMS HIFU bőrfeszesítés

Peelingek - Image Skincare professzionális arcápolás

Dermafix- egyedülálló génmegújító kezelés

Végleges szőrtelenítés

Alakformálás

Dermalife

Calluspeeling - Svájci láb peeling

Gépparkunk

Mavex Forever arckezelés

Mavex La Perla Nera arckezelés

Nyitvatartás
Bejelentkezés alapján
Kapcsolat
06-20-931-7627

eliteszepsegklinika@gmail.com

2600 Vác, Zichy Hippolyt u. 20.

Bejelentkezés +36 20 931 7627
Ajánlataink

Konzultáció


Díjmentes konzultációval várjuk szépülni vágyó Vendégeinket!