Őssejtek a bőrápolásban

Az öregedés elleni és megelőző technológiák legújabb vívmánya

Amikor speciálisan bőrápolási készítményekben manapság használt őssejtekről van szó, egyáltalán nem embrionális vagy humán eredetű őssejtekről beszélünk. A bőrápolási szakértők növényi eredetű őssejteket építenek a bőrápoló szerekbe, speciális peptidekkel párosítva, melyek így együtt elképesztően jó öregedés gátló és bőrvédő hatást tudnak kifejteni.

Az Image Skincare egyik nagyszerű növényi alapú őssejtes termék sorozata – a MAX. A termékcsalád alapja a Korrekció, Megelőzés és Bőrtáplálás háromfázisú hatását magába építő CPN™ rendszer. (Correction, Prevention, Nutrition)

A termékcsalád tagjai: 

MAX szérum
Ez a szuperkoncentrációjú szérum olyan nagyhatékonyságú összetevők páratlan kombinációját kínálja, melyek jelentősen képesek csökkenteni a mimikai és a mélyebb ráncokat, a bőr petyhüdtségét és az öregedést. A nutripeptidek és az Apple technológiával nyert őssejtek szinergikusan együtthatva töltik fel és táplálják a bőrt, megelőzve a további bőrkárosodást. A szarkalábak ellazulnak, a ráncok ellágyulnak, a sejtek pedig védelmet nyernek a sejtroncsolódás ellen.
Parabén-mentes. Szőlő és havasi gyopár.

MAX krém
A Max, mely egyike a kettős őssejt-törzs technológiával, az Apple és a Lentopódium együttes alkalmazásával készült első krémeknek, kijavítja a bőrön az öregedés jeleit és megelőzi a nap, a szabad gyökök és az öröklött tényezők által okozott további károsodást. A sejten kívüli mátrix karbantartása segít megőrizni a bőrt ép és egészséges állapotban. Az Argireline® és a multipeptidek kombinációja Botox®-szerűen gátolja az izom-összehúzódást, ezzel megakadályozva a mély és vékonyabb ráncok kialakulását, melyek az izom összehúzódást szabályzó ismételt mozgás miatt alakulnak ki. A bőr így kisimul és kiegyensúlyozott hidratáltságot és kellő védettséget nyer.

MAX Arclemosó
Ez a kíméletes arclemosó a bőr pH értékének kiegyensúlyozására és optimalizálására lett kifejlesztve. Szulfátmentes, parabén mentes, savmentes. A  szőlő, a havasi gyopár és a nyári tőzike (Leucojum Aestivum) növényi eredetű őssejtjeit tartalmazó készítmény az öregedési folyamat késleltetését és a sejt-élettartam meghosszabbítását célozza meg. A zabkivonat enyhíti és megelőzi a bőrpírt, a hidrolizált rizsfehérje pedig a kollagén képződést segíti elő.

MAX szemránckrém
A javító peptid-keverék megfiatalítja a szemet, éjjel és nappal. A szőlőből, a havasi gyopárból és az almából kivont növényi őssejtek megóvják a bőrt a további károsodástól. Megelőzi a sejtek öregedését, csökkenti a bőr puffadtságát és a gyulladást.

Ha olyan hatékony öregedésgátló készítményt keresünk, mely korrigálja a hibákat, megelőzi az öregedést és táplálja a bőrt, akkor célba értünk: A MAX a legjobb megoldás.