2600 Vác, Zichy Hippolyt u. 20.      Mobil: 06-20-931-7627

Szolgáltatásaink

Calluspeeling - Svájci láb peeling

Calluspeeling - Svájci láb peeling

A CALLUSPEELING kések és egyéb eszközök nélkül, gyorsan eltávolítja a lábfejről a berepedezett, megkeményedett, megkérgesedett bőrt. Ezek a problémák fájdalmat, kényelmetlen érzetet és esztétikai gondot okoznak.

A CALLUSPEELING kíméletes, kellemes kezelés, mely segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik. 

A CALLUSPEELING kezelés:

  • elvégezhető a hagyományos pedikűr során, kések, eszközök nélkül. A megtakarított idő mértéke jelentős: miközben a tapaszok a bőrön dolgoznak, a kezelő ápolhatja a láb körmeit. A hagyományos kezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak, sokkal rövidebb idő alatt
  • akár arckezelés vagy testkezelés alatt is végezhető, míg a páciens a felhelyezett arcmaszk vagy testpakolás alatt pihen.

A kezelést egy speciális Mavex Foot Daily Care vagy Foot Intensive Care Cream felvitelével zárjuk. A Mavex termékek teljes mértékben természetes összetevőket tartalmaznak, parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül. Növényi kivonatokat tartalmaz: svájci Alpokból származó gyógynövényeket, úgymint tárnics, áfonya, lucfenyő, és tiszta gleccservíz, liposzóma formájában. Ez a hihetetlen lábkezelés intenzíven védi az ereket, relaxál és antibakteriális hatást fejt ki. Garantálja a láb intenzív és mély hidratáltságát, stimulálja a keringést, reaktiválja a sejtszintű anyagcserét.

A svájci hegyek és élővilág egyedülálló erejét ötvözi egy gyengéd, csodálatos kezelés formájában, mely gyógyít és véd. A lábak fantasztikusan friss, könnyű, nyugtató érzést kapnak.

A Mavex Foot Daily Care Cream otthoni használatával fenntartható a lábak hidratáltsága, puhasága, védelme. A krém segíti megelőzni a repedések és a bőrkeményedés újbóli kialakulását, és megőrzi a csodálatos bőrt.

 Szolgáltatásaink
Diagnosztikai 4D ultrahang

Arckezelések

Arcfiatalítás

UTIMS HIFU bőrfeszesítés

Peelingek - Image Skincare professzionális arcápolás

Dermafix- egyedülálló génmegújító kezelés

Végleges szőrtelenítés

Alakformálás

Dermalife

Calluspeeling - Svájci láb peeling

Gépparkunk

Mavex Forever arckezelés

Mavex La Perla Nera arckezelés

Nyitvatartás
Bejelentkezés alapján
Kapcsolat
06-20-931-7627

eliteszepsegklinika@gmail.com

2600 Vác, Zichy Hippolyt u. 20.

Bejelentkezés +36 20 931 7627
Ajánlataink

Konzultáció


Díjmentes konzultációval várjuk szépülni vágyó Vendégeinket!