2600 Vác, Zichy Hippolyt u. 20.      Mobil: 06-20-931-7627

Aktualitások

Nem mindennapi bőrápolási praktikák

Nem mindennapi bőrápolási praktikák

Hogy mi a közös a hintőporban, a pillanatragasztóban és a fogkrémben?

Mindegyiknek van egy sor olyan mágikus tulajdonsága, melyek igazán csak nekünk, nőknek mutatkoznak meg… Na jó, nem egészen, de az vitathatatlan, hogy nagyon jól tudnak jönni az alábbi őrült szépségpraktikák során.
 
Ugye Önnek is volt olyan barátnője, aki mindig ezzel kezdte a szépítkezési tanácsait: „Lehet, hogy furán hangzik, de…”. Mindannyian hallottunk már őrült ötleteket arra, hogyan bánjunk el egy mitesszerrel, vagy mi a gyors-segély zsíros hajra. De vajon tényleg működnek ezek a trükkök? Hátradőlhetünk, mert az alábbi praktikák tényleg kiállták a próbát! Összeszedtünk pár szokatlan szépségápolási tippet, amik működnek is.
 
Zsíros hajra
Szórjunk baba-hintőport egy nagy kozmetikai kefére, és oszlassuk el a port a hajtőnél. A hintőpor beissza a fölösleges zsírt, a kefe pedig segít, hogy ne húzzunk magunk után hintőpor-csíkot. 
 
Kezelhetetlen szemöldökre
A rakoncátlan szemöldököt fogkefével hozhatjuk rendbe! Fésüljük végig a szemöldökünket egy kis hajlakkal, és a szemöldökünk máris teljesen rendezett kinézetű lesz. 
 
Berepedt körömre
Ahelyett, hogy a berepedt körmöt levágnánk, vigyünk fel egy kis pillanatragasztót a beszakadás felületére, majd hagyjuk megszáradni. Ezután fessük be a körmöt kedvenc körömlakkunkkal: a körmünk szinte szebb mint új korában!
 
Legközelebb, ha hasonló szorult helyzetben szükségünk lesz gyors-segélyre, nem kell megijedni, mert a megoldás ott lapul valahol a konyhaszekrényben vagy a gyógyszeres fiókban!

 Szolgáltatásaink
Diagnosztikai 4D ultrahang

Arckezelések

Arcfiatalítás

UTIMS HIFU bőrfeszesítés

Peelingek - Image Skincare professzionális arcápolás

Dermafix- egyedülálló génmegújító kezelés

Végleges szőrtelenítés

Alakformálás

Dermalife

Calluspeeling - Svájci láb peeling

Gépparkunk

Mavex Forever arckezelés

Mavex La Perla Nera arckezelés

Nyitvatartás
Bejelentkezés alapján
Kapcsolat
06-20-931-7627

eliteszepsegklinika@gmail.com

2600 Vác, Zichy Hippolyt u. 20.

Bejelentkezés +36 20 931 7627
Ajánlataink

Konzultáció


Díjmentes konzultációval várjuk szépülni vágyó Vendégeinket!